Image
image
image
image


Hallo folkens og velkommen
På denne siden skal vi prøve å holde Dere sånn noenlunde oppdatert på hva som skjer hvor og når, til enhver tid, når det gjelder treff og fester i nærområdet Deres. Vi legger ut bilder fra endel treff.

Også noen skildringer fra, til og på treff. Hvis det er noe Dere kunne tenkt Dere og ta opp, når det gjelder MC, teknisk, eller miljø, kan vi kanskje fikse det på denne siden via gjesteboka eller pr. mail?  Send gjerne noen historier Dere også!

Vi setter også opp noen linker innimellom til forskjellige klubber som kan trenge en nærmere presentasjon, for å bli litt bedre kjent i miljøet. Betingelsen er jo at de har ei hjemmeside da....! 

Bruk gjerne denne siden til å rapportere om fester /treff, og sånt, slik at den "sosiale profilen" lettere kan opprettholdes... Det er jo ikke alle som veit hva som skjer til enhver tid, og hvor. Les å kos Dere så godt Dere kan! 

 

Det var en gang .................
DET VAR EN GANG, tidlig på 80 tallet, at jeg hadde så lyst til å starte en litt humoristisk klubb, som ikke var så seriøs som alle andre "klubbhusklubber" og som ikke tok seg sjøl så alvorlig. Men et artig navn var ikke så lett å finne på, men det gikk det også.  Inspirert av en amerikansk "klubb", som IKKE eksisterte i Norge på dette tidspunktet, blei navnet derfor Hell's  Hemm'at-MC,  med litt "skikkelig dialektvridning" .... Dette er et utrykk vi bruker mye, når vi har vært på besøk hos noen, på Hadeland og Ringerike. 

I begynnelsen var "Rotor" aleine i klubben, da opptakskravet, om å kjøre motorsykkel til Australia uten ferge, blei for hardt...;O). Håper ingen har prøvd!

Men etterhvert blei det to, "Rotor" og Kristen "GULLI" Andresen, fra Jevnaker, og vi dro i gang med massive opptak, og fikk laget oss et skikkelig klubbhus med verksted og greier. Vi fikk etterhvert god kontakt med andre klubber over hele landet, og hadde det skikkelig moro, inntil vi en dag fikk beskjed fra en annen "klubb", et sted i midt-norge, med "til forvekslingslikt navn??", om at vi måtte legge ned..!!!  Etter noe argumentering, måtte vi legge ned klubben våres etter påbud fra dem. (De var redde for at de skulle navneforveksles med oss, og få skylda for kriminelle ting vi kunne komme til å gjøre).......  Hmmmmmmmmmmmm!!!.:O).

DERMED BLEI RYK & REIS MC T&K "FØDT" !!!!

Les mer om Ryk & Reis her!

 

Ting og Tang av interesse???

LINKER TIL MASSE MC KLUBBER: (Mange er elendige til å oppdatere hjemmesidene sine. Derfor virker bare halvparten av linkene!)

Klubblogoer m.linker. (Mange klubber er elendige til å oppdatere hjemmesidene sine. Derfor virker nesten bare halvparten av linkene!)

NORSKE TREFF 

SVENSKE TREFF                

BIKERKLUBBER I SCANDINAVIA. (Du fanges i frames, og kommer ikke tilbake hit...!)

NYE BØTESATSER!!!   UFF UFF!!!(Godt nyttår fra staten!!)

Nå skal MC førere ta's BAKFRA.....!!

OMREGISTRERINGSAVGIFTER FOR KJØRETØYER, 2010

ALLE KLUBBER, TILSLUTTET NORSK MOTORSPORTSFORBUND.

PRIMUSSIDEN VÅRES.

 VÆRET 4 dager fremover

 

Trenger Dere T-Shirts, til en grei pris, og med trykk: Kontakt SJOKKPRIS, og spør etter Roy.

       

        

 

        

 

 

 Kontakt Oss

 

 

 

image
image
image