Image
image
image
image


Det var en gang .................
DET VAR EN GANG, tidlig på 80 tallet, at jeg hadde så lyst til å starte en litt humoristisk klubb, som ikke var så seriøs som alle andre "klubbhusklubber" og som ikke tok seg sjøl så alvorlig. Men et artig navn var ikke så lett å finne på, men det gikk det også.  Inspirert av en amerikansk "klubb", som IKKE eksisterte i Norge på dette tidspunktet, blei navnet derfor Hell's  Hemm'at-MC,  med litt "skikkelig dialektvridning" .... Dette er et utrykk vi bruker mye, når vi har vært på besøk hos noen, på Hadeland og Ringerike. 

I begynnelsen var "Rotor" aleine i klubben, da opptakskravet, om å kjøre motorsykkel til Australia uten ferge, blei for hardt...;O). Håper ingen har prøvd!

Men etterhvert blei det to, "Rotor" og Kristen "GULLI" Andresen, fra Jevnaker, og vi dro i gang med massive opptak, og fikk laget oss et skikkelig klubbhus med verksted og greier. Vi fikk etterhvert god kontakt med andre klubber over hele landet, og hadde det skikkelig moro, inntil vi en dag fikk beskjed fra en annen "klubb", et sted i midt-norge, med "til forvekslingslikt navn??", om at vi måtte legge ned..!!!  Etter noe argumentering, måtte vi legge ned klubben våres etter påbud fra dem. (De var redde for at de skulle navneforveksles med oss, og få skylda for kriminelle ting vi kunne komme til å gjøre).......  Hmmmmmmmmmmmm!!!.:O).

DERMED BLEI RYK & REIS MC T&K "FØDT" !!!!

Men vi har det fortsatt like morro!
Beklageligvis er ikke "Gulli" blant oss lenger, etter en tragisk bortgang, men klubbsjela lever videre lell! Vi har etterhvert fått oss en liten tilhengerskare rundt i det ganske land, som er interessert i å bli med på å starte egne avdelinger, under samme navn og samme konsept som vi driver. Vi må jo liksom være med i "trenden", så vi kaller de forskjellige avdelingene for "Chapt'ere!" For eksempel min egen avd, "Chapter" Hønefoss. (Som brystmerke) 

De som vil være med, lager sitt eget ryggmerke, som vist øverst på siden. Men de kan bytte ut sentermerket og undermerket med det de vil sjøl, men utseendemessig bør de være like av stil!

Foreløpig har vi "Chapt'ere" i : Trondheim, Bergen, Hamar, Harstad, Sjåk, Eidsvoll, Hov i Land, Vikersund, Hønefoss, Stange, Fevik, Moi, Nannestad, Sokna, Rena, Ringsaker, Stavanger, Røyken, Romerike & Toten, og Karlskoga i Sverige, og kanskje enda flere plasser? I og med at vi ikke kaller oss en klubb, er det ingen som helt sikkert veit antallet heller...;O) Men pr 2012, tror/mener jeg den kan væra ca. 150-250 stk..?

Er ikke så nøye heller, da vårt eneste mål er å ha det gøy!

Ikke er det noen som bryr seg med det heller, da vi ikke har klubbhus som vi kan krangle om, eller noen medlemsavgift.  I klubben er alle like, og kan ikke sies opp av noen. Alle kan gjerne kalle seg "President"hvis de vil, da EN mann, er ET "Chapter"...!! Ryk & Reis er vel dermed den klubben i Norge som har flest "Presidenter"??..

Klubbhuset er primært treffplassen, og det er der vi  har klubbkveldene våres, i helgene, og koser oss. Også det beste av alt da: Vi får andre til å underholde oss og rydde etter festen!!!   Også kan det jo være litt artig da, å dra på treff å treffe folk i din egen klubb, folk som du kanskje aldri har sett før........?  

Denne siden skal vi prøve å holde Dere sånn noenlunde oppdatert på hva som skjer hvor og når, til enhver tid, når det gjelder treff og fester i nærområdet Deres. Vi legger ut bilder fra endel treff. Også noen skildringer fra, til og på treff.

Hvis det er noe Dere kunne tenkt Dere og ta opp, når det gjelder MC, teknisk, eller miljø, kan vi kanskje fikse det på denne siden via gjesteboka eller pr. mail?  Send gjerne noen historier Dere også! Vi setter også opp noen linker innimellom til forskjellige klubber som kan trenge en nærmere presentasjon, for å bli litt bedre kjent i miljøet. Betingelsen er jo at de har ei hjemmeside da....! 

Bruk gjerne denne siden til å rapportere om fester /treff, og sånt, slik at den "sosiale profilen" lettere kan opprettholdes... Det er jo ikke alle som veit hva som skjer til enhver tid, og hvor.

Er det noen som har lyst til å bli med, å lage seg egne Ryk & Reis MC T&K treffklubber, på sine hjemsteder, så bare ta kontakt med oss på mail, eller ring  97070704 eller 32145100 for nærmere informasjon.Kontakt Ossimage
image
image